Πιτίνο: «Επιτυχία αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση»

Ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας για στον αυριανό (31/1, 22:00) αγώνα με τη Βαλένθια στην Ισπανία είπε ότι θα είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό αν τερματίσει 4ος στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Πιτίνο: «Επιτυχία αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση»

Στη σημασία που έχουν οι νίκες απέναντι στη Βαλένθια και στον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις που έκανε στην media day του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (31/1, 22:00) με την ισπανική ομάδα για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός τεχνικός δεν ξέχασε να σχολιάσει και την έφεση που έχει η Βαλένθια στο σκοράρισμα κυρίως από την γραμμή των 6,75 αλλά και μέσα στην ρακέτα έχοντας ως πρώτο βιολί της τον Ντούμπλιεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην media day των «πρασίνων»:

«Η Βαλένθια είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα, όπως και οι περισσότερες ισπανικές ομάδες. Είναι πάρα πολύ καλοί στο να σκοράρουν από το τρίποντο αλλά και μέσα από την ρακέτα, οπότε οφείλουμε να τους κρατήσουμε εκτός του ζωγραφιστού και να περιορίσουμε τα σουτ τους από την γραμμή του τριπόντου. Μετά από αυτό, ελπίζουμε να είναι ένα "κλειστό" παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να θεωρήσουμε πως η σεζόν είναι επιτυχημένη θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση και αυτός είναι ο λόγος που τα δύο αυτά παιχνίδια είναι υψίστης σημασίας».