O Έλις για τον Ολυμπιακό και τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού, Οκτάβιους Έλις, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για τον Κόμπι Μπράιαντ.

O Έλις για τον Ολυμπιακό και τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Οκτάβιους Έλις εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά, στο πλαίσιο της media day ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την Πέμπτη (30/1, 21:00).

Ο Αμερικανός σέντερ στάθηκε και στον αγώνα με την ισπανική ομάδα, αλλά και στον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Έλις ανέφερε αρχικά: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι κάτι καινούργιο για εμένα, γιατί εδώ και τρία χρόνια ήμουν στην ίδια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία, ιστορική ομάδα και διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου».

Αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ενέργεια. Αυτό έκανα πάντα. Ενέργεια στην άμυνα, ριμπάουντς και σκορ. Θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ στην ομάδα και να βοηθήσω».

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, το οποίο θα είναι το πρώτο του στην EuroLeague, διευκρίνισε: «Δεν περιμένω ότι θα είναι εύκολο. Έχουν σκληρούς παίκτες, όπως ο Φολ. Θα είναι δύσκολο».

Τέλος, σχετικά με τον χαμό του «Black Mamba», είπε: «Σημαίνει πολλά για εμένα και τον μπασκετικό κόσμο. Μεγαλώνοντας είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω από κοντά και ήταν ένας μοναδικός παίκτης. Σήμαινε πάρα πολλά για εμένα».