Ο Πρίντεζης είναι ο MVP του Ολυμπιακού για τον Γενάρη

Έχοντας μέσο όρο 15 πόντους, 69.2% στα δίποντα και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού για τον Γενάρη. 

Ο Πρίντεζης είναι ο MVP του Ολυμπιακού για τον Γενάρη

Ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού μέσα στον Γενάρη είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει μπει δυναμικά μέσα στο 2020. Στο νέο έτος οι Πειραιώτες έχουν δώσει πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες έχει σημειώσει σε όλες διψήφιο αριθμό πόντων (14 με Φενέρμπαχτσε, 16 με Βαλένθια, 15 με Άλμπα, 10 με Μπάγερν, 20 με Ζενίτ), έχοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει μέσο όρο 15 πόντους, με 69.2% στα δίποντα (69.2%) και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των "ερυθρολεύκων". Ύστερα από την... χαμηλή πτήση στην Βαρκελώνη (6 πόντοι), η αντίδραση του είναι εξαιρετική.

Έχει κάνει το βήμα μπροστά, ηγείται της προσπάθειας, δίνει το κάτι παραπάνω, σε επίθεση και άμυνα, αλλά δυστυχώς για τον Ολυμπιακό σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Πειραιά έχει μετρήσει μόλις δύο νίκες σε πέντε ματς.