Οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού και ο Τζιμ Ρέττος

Οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού δεν πέτυχαν πόντο στο ματς Ζενίτ-Ολυμπιακός 91-87 , με 0/16 σουτ  και ο Κώστας Σορώτος θυμήθηκε τον ελληνοαμερικανό Τζιμ Ρέττο

Οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού και ο Τζιμ Ρέττος

Poll: Ποιους θα βάζατε στόπερ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Πολ, Ρότσεστι, Μπάλντγουϊν και Ρούμπιτ, έμειναν στο "μηδέν", έχοντας όλοι μαζί 0/16 σουτ, σε ένα ματς που οι Σπανούλης-Πρίντεζης-Παπανικολάου πέτυχαν τους 71 πόντους από τους 87 της ομάδας τους.

Ο Κώστας Σορώτος έγραψε:

"Κάποια στιγμή , εκεί κατά το 1970, βγαίνει το ΦΩΣ και γράφει " Έρχεται ο νεαρός ελληνοαμερικανός Τζιμ Ρέττος για το μπάσκετ του Ολυμπιακού".

Ζενίτ - Ολυμπιακός 91-87: Aπίστευτο, οι Αμερικανοί είχαν 0/16

Όταν ήρθε ο Τζιμ ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν τόσο νέος ο δυστυχής αφού ήταν καράφλας με γκρίζους κροτάφους και καμιά εικοσαριά κιλάκια παραπάνω. Ο Τζιμ διακρίθηκε κυρίως στον ιππόδρομο και έχασε τη δύστυχη τη γιαγιά του καμιά δεκαριά φορές, ενώ μου είχε αποκαλύψει εμένα προσωπικά ότι όταν του ήρθε η πρόταση νόμιζε ότι τον φωνάξανε στην Ελλάδα για διαιτητή, αφού στην Αμερική ήταν διαιτητής και όχι παίκτης...

Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες να συνεισφέρουν»

Ε, λοιπόν ο Τζιμ Ρέττος από αυτούς τους Αμερικάνους που παίζουν στον Ολυμπιακό φέτος ήταν πολύ πιο χρήσιμος...

Είναι μεγάλη αμαρτία για τους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού και τον Μιλουντίνοφ και τον Βεζένκοφ, να έχουν συμπαίκτες αυτούς τους τσαρλατάνους..."

Τα highlights του Ζενίτ - Ολυμπιακός 91-87 (vid)