Πέιν: «Έχω καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Καλάθη»

Ο Άντριαν Πέιν ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού δύο φορές, μίλησε για την επιστροφή του στην Αθήνα με τη Βιλερμπάν.

Πέιν: «Έχω καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Καλάθη»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο το βράδυ (24/1, 21:30) τη Βιλερμπάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άντριαν Πέιν, νυν σέντερ της γαλλικής ομάδας και πρώην των «πρασίνων», μιλώντας στην media day της ομάδας του, διευκρίνισε πως από την θητεία του στην χώρα μας έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, ειδικά στο πλευρό του του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Αθήνα, ειδικά δίπλα στον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι το «μυαλό» της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα επιθετικά, είναι πολύ εξίσου πολύ γρήγορη, άρα θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που οφείλουμε να κάνουμε. Σίγουρα, η άμυνα αποτελεί κλειδί για εμάς και ήρθαμε εδώ για την νίκη, όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι της EuroLeague, ακόμα και εάν δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα για το συγκεκριμένο ματς.»