Πιτίνο για Βουγιούκα: «Αν τον δει κανείς να τρώει ψωμί ή πατάτες να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό!»

Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού με ένα χιουμοριστικό tweet, «δίνει» στεγνά τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος φαίνεται πως έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής ώστε να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά.

Πιτίνο για Βουγιούκα: «Αν τον δει κανείς να τρώει ψωμί ή πατάτες να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό!»

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής (24/1, 21:30), ο Ρικ Πιτίνο φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του «τριφυλλιού» για την κατάσταση της ομάδας, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Στο συγκεκριμένο tweet που δημοσιοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1), ο Αμερικανός τεχνικός κάνει λόγο, για την ευστροφία αλλά και την γρήγορη προσαρμογή του Άντι Ράουτινς στις προπονήσεις των «πρασίνων», ενώ με ένα χιουμοριστικό σχόλιο αναφέρει πως ο Ίαν Βουγιούκας βρίσκεται 5 κιλά μακριά από τον στόχο που έχει θέσει αναφορικά με το βάρος του και πως εάν κάποιος τον πετύχει να τρώει... πατάτες ή ψωμί να ενημερώσει την ίδια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κόουτς του «τριφυλλιού»: «Μας περιμένει μεγάλο παιχνίδι αύριο εναντίον της Βιλερμπάν. Ο Άντι Ράουτινς αρχίζει και προσαρμόζεται γρήγορα. Ο Ίαν βρίσκεται 5 κιλά μακριά από το στόχο που έχει θέσει για το βάρος του. Αν κανένας τον δει να τρώει ψωμί ή πατάτες παρακαλώ να επικοινωνήσει με το γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!»