Κόστιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει παρόμοια προβλήματα με την Μπάγερν στην Ευρωλίγκα»

Ο τεχνικός των Βαυαρών μιλώντας στην media day της ομάδας του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως τα προβλήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ταλαιπωρούν και την ομάδα του, όμως διευκρίνισε πως οι παίκτες του θα είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το σημερινό παιχνίδι (17/1, 20:30).

Κόστιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει παρόμοια προβλήματα με την Μπάγερν στην Ευρωλίγκα»

Στα προβλήματα αλλά και στην καλή προετοιμασία στάθηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Κόστιτς, στις δηλώσεις που έκανε στην media day της βαυαρικής ομάδας λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague στο κλειστό του ΣΕΦ.

O 46χρονος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (15/1) στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε, όσο και για το σημερινό για το οποίο όπως τονίζει είναι ακόμα πιο καλά προετοιμασμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος: «Ο Ολυμπιακός έχει παρόμοια προβλήματα με εμάς όσον αφορά την EuroLeague. Μετά από την ήττα τους την Τρίτη (14/1), θα έχουν τρομερό κίνητρο σήμερα. Αναπτύξαμε καλά το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού για ακόμα μια φορά, όμως τελικά ηττηθήκαμε. Σήμερα θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα για 40 λεπτά και εν τέλει να πάρουμε και την νίκη. Θα είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα έχουμε και αρκετά κίνητρα.»