Το προφίλ της Άλμπα μέσα από τα... μάτια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ανέλυσε το προφίλ της σημερινής (14/1, 21:00) αντιπάλου του, Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το προφίλ της Άλμπα μέσα από τα... μάτια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (14/1, 21:00) την γερμανική Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 19ης «στροφής» της EuroLeague, στο πρώτο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά την επιστροφή του.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά δημοσιοποίησε όπως κάθε άλλη φορά το προφίλ της αντιπάλου της, με την ομάδα του Ρενέσες να έχει αυτή την φορά την τιμητική της.

Αναλυτικά τα όσα γράφει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ:

Στόχος της η αξιοπρεπής παρουσία

Ο αρχικός στόχος της Άλμπα ήταν να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην φετινή Ευρωλίγκα και βάσει της πορείας της δεν έχει αλλάξει, καθώς δεν έχει καταφέρει -μέχρι στιγμής- να κάνει την υπέρβαση.

Το πιο λαμπρό αστέρι: Ο Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες! Η γερμανική ομάδα δεν διαθέτει κάποιον σούπερ σταρ στο ρόστερ της, διαθέτει, ωστόσο, στον πάγκο της. Ο Ισπανός προπονητής κάτοχος εννιά πρωταθλημάτων Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, πέντε Copa Del Rey (4 Μπαρτσελόνα, 1 Μπανταλόνα), 1 Σαπόρτα (Μπαρτσελόνα), 2 Κόρατς (Μπαρτσελόνα), 1 FIBA Europe Cup (Μπανταλόνα), 1 ULEB Cup (Μπανταλόνα) και αρκετών χαμένων φάιναλ φορ στην πρώτη τη τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση -που του απέφεραν (άδικα κατά πολλούς) κάποτε τον χαρακτηρισμό του «loser»-, είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ηχηρό όνομα των Γερμανών.

Σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω: Η Άλμπα δεν έχει κανέναν παίκτη στο ρόστερ της που να έχει οποιαδήποτε σύνδεση με την Ελλάδα.