Πρώην ατζέντης Σαντ-Ρος: «Έδειξες ασέβεια, με μαχαίρωσες πισώπλατα»

Ο Πάολο Τζουλιάνι ξέσπασε μέσω facebook κατά του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του 29χρονου άσου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρώην ατζέντης Σαντ-Ρος: «Έδειξες ασέβεια, με μαχαίρωσες πισώπλατα»

Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι του Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Πάολο Τζουλιάνι χώρισαν, αφού ο πρώην άσος της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με μεγάλο μανατζερικό γραφείο πριν πάρει τη μεταγραφή του για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Και επίσημα Σαντ Ρος

Ο Ιταλός ατζέντης ξέσπασε στο facebook λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κουβανού στην πρωταθλήτρια Ευρώπης με δριμεία επίθεση κατά του πρώην πελάτη του:

ΤΣΣΚΑ: Έκλεισε τον Σαντ-Ρος της ΑΕΚ

«Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερη μέρα! Ένας δρόμος που διαχειριστήκαμε με πάθος, αφοσίωση και μια σπέσιαλ προσωπική σχέση, οδήγησε από το Μπερναρέτζιο στην ΤΣΣΚΑ μέσα σε δέκα 10 χρόνια. Αυτοί οι στόχοι δεν είναι αποτελέσματα μιας ευκαιρίας, αλλά συνέπειες σκληρής δουλειάς στο παρκέ και ακόμα πιο σκληρής στα παρασκήνια. Όμως η σημερινή είναι ταυτόχρονα και μια στενάχωρη μέρα, επειδή αποφάσισες να δείξεις ασέβεια στον μοναδικό άνθρωπο που πάντα πίστευε σε εσένα όλα αυτά τα χρόνια. Με μαχαίρωσες πισώπλατα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας μας. Οι συνέπειες των αποφάσεών σου θα είναι σημαντικές και για τους δυο μας. Έχω μεγάλους ώμους και ενώ ο επόμενος Χάουαρντ Σαντ-Ρος βρίσκεται κάπου εδώ γύρω, είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεις άλλον άνθρωπο που θα κάνει για εσένα, την καριέρα και την οικογένειά σου όσα έκανα όλα αυτά τα χρόνια», τονίζει στην ανάρτησή του ο Τζουλιάνι.