Βεζένκοφ: «Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια για να πάρουμε την νίκη»

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» έκανε και εκείνος δηλώσεις στην media day του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια και μίλησε κυρίως για το ότι θα πρέπει να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι, εκείνος και οι συμπαίκτες του, ώστε να καταφέρουν να τα κάνουν όλα σε τέλειο βαθμό για να μπορέσουν να αποδράσουν με το διπλό από την Ισπανία.

Βεζένκοφ: «Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια για να πάρουμε την νίκη»

Στα ριμπάουντ, στην άμυνα αλλά και στον ρυθμό στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις που έκανε στην media day του Ολυμπιακού μια μέρα πριν την πολύ σημαντική αναμέτρηση στην Βαλένθια με την ομώνυμη ομάδα (10/1, 22:00).

Ο power forward του Ολυμπιακού διευκρίνισε ακόμα πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν το τέλειο παιχνίδι ώστε να καταφέρουν την πολυπόθητη νίκη και να κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για μια θέση στα playoff της διοργάνωσης.

Οσα είπε για το ματς με την Βαλένθια: «Η Βαλένθια είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες. Θα έχουμε μια αρκετά δύσκολη αποστολή. Η αντίπαλος μας έχει πολύ ποιότητα, έμπειρους παίκτες και μια πολύ δυνατή έδρα στο πλευρό της. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να τα κάνουμε όλα σε τέλειο βαθμό και να πάρουμε την νίκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και σίγουρα τα ριμπάουντ, η άμυνα αλλά και ο ρυθμός θα είναι τα κλειδιά του παιχνιδιού.»