Βεζένκοφ: «Πρέπει να ανταπεξέλθουμε, πολύ κρίσιμη για εμάς η αναμέτρηση»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια και τόνισε πως είναι επιτακτική, η ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν το παιχνίδι.

Βεζένκοφ: «Πρέπει να ανταπεξέλθουμε, πολύ κρίσιμη για εμάς η αναμέτρηση»

Ο άσος του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ μίλησε κατά την αναχώρησή της ομάδας για την Ισπανία και τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με την Βαλένθια την προσεχή Παρασκευή (10/1, 22:00).

Ο παίκτης των Πειραιωτών δήλωσε, πως οι «νυχτερίδες» έχουν μια πολύ καλή ομάδα ενώ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι αυτή την περίοδο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ανταπεξέλθουν και να κερδίσουν πάση θυσία γιατί είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση για αυτούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

«Παίζουμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολύ φορμαρισμένη. Έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες και όποιος έχει παρακολουθήσει και το ισπανικό πρωτάθλημα, στην τελευταία της αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για 39 λεπτά είχε το προβάδισμα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα, τις μάχες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και να κάνουμε σχεδόν τα πάντα σωστά, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Σίγουρα τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικά. Επίσης, ο ρυθμός του αγώνα, η άμυνα που θα παίξουμε σε παίκτες κλειδιά, όπως είναι ο Ντούμπλιεβιτς και τα πόιντ γκαρντ της».

«Θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πνευματικά και στο κομμάτι της τακτικής. Η Βαλένθια είναι καλή και στο transition και στο 5 εναντίον 5. Είναι μια κλασική ισπανική ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας το πως θα διαχειριστούμε και την πίεση που θα προσπαθήσει να μας βάλει, αλλά και ότι τυχόν πάει στραβά στο παιχνίδι. Θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση, γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς».