Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, φεύγει και ο Ριντ

Σαρωτικές οι αλλαγές στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού και ο Ριντ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, φεύγει και ο Ριντ

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του μπασκετικού Ολυμπιακού και οι εξελίξεις ραγδαίες. Η ομάδα του Πειραιά μετά την ήττα της από τη Φενέρμπαχτσε είδε τις ελπίδες της για οκτάδα να εξανεμίζονται. Στο μεγάλο λιμάνι προχωρούν σε μεγάλες αλλαγές με τον Κεμζούρα να είναι έτοιμος γι' αποχώρηση και παράλληλα φαίνεται πως αρκετοί παίκτες θα τον ακολουθήσουν.

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου ο Τσέρι

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Τσέρι, έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου, αλλά εν είναι ο μοναδικός. Την ίδια τύχη φαίνεται πως θα έχει και ο Ουίλι Ριντ. Στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Ριντ είχε άσχημη συμπεριφορά προς τον Κεστούτις Κεμζούρα, όμως με τη συγγνώμη που είχε ζητήσει το θέμα είχε λυθεί.

Πρόσφατα υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Οι Πειραιώτες μάλιστα σαρώνουν την αγορά προκειμένου να αποκτήσουν ένα σέντερ κι έναν γκαρντ, ενώ θυμίζουμε πως ενημέρωσαν τον Ιωνικό για τη διακοπή του δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Χαραλαμπόπουλος

Φαίνεται πως το προσεχές διάστημα θα είναι "καυτό" για την ομάδα του μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Κεμζούρα είναι υπό αμφισβήτηση, ενώ και παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.