Ολυμπιακός: Τρίζει η καρέκλα του Κεμζούρα - Η περίπτωση Τόμιτς

Αβέβαιο το μέλλον του Κεστούτις Κεμζούρα στον  Ολυμπιακό, καθώς είναι βαρύ το κλίμα για εκείνον, ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες. Η περίπτωση επιστροφής του Μίλαν Τόμιτς. 

Ολυμπιακός: Τρίζει η καρέκλα του Κεμζούρα - Η περίπτωση Τόμιτς

Ο Ολυμπιακός στις τελευταίες του έξι παρουσίες στην EuroLeague έχει πέντε ήττες, με την αγωνιστική του εικόνα στην άμυνα να είναι τραγική. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνιστική πτώση, με την ομάδα να δείχνει εντός παρκέ έλλειψη επικοινωνίας, αλλά και συνοχής. Ο Κεστούτις Κεμζούρα δείχνει να μην μπορεί να εμπνεύσει περισσότερο τους παίκτες του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έντονα προβληματισμένη τόσο με την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τον τελευταίο μήνα, όσο και με την καθοδήγηση του Κεστούτις Κεμζούρα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η καρέκλα του Λιθουανού τεχνικού... τρίζει και το μέλλον του θα κριθεί στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων", με αρχή γενομένης το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Βαλένθια (10/1) στην Ισπανία.

Το κλίμα στο μεγάλο λιμάνι για τον Κεστούτις Κεμζούρα είναι... βαρύ. Οι Αγγελόπουλοι βλέπουν πως δεν υπάρχουν πλέον σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης, με την ομάδα να οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπάρχει η περίπτωση του Μίλαν Τόμιτς, μία προσωπικότητα που γνωρίζει άριστα το κλίμα της ομάδας, αλλά και το περιβάλλον της, έχοντας ζήσει μία... ζωή στο μεγάλο λιμάνι