Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για να πετύχει κάτι μεγάλο»

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ και πρώην βοηθός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην media day της ομάδας του διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» είναι φτιαγμένοι για κάτι μεγάλο, όμως περιμένει από τους φίλους της ρωσικής ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να τους στηρίξουν όσο μπορούν.

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για να πετύχει κάτι μεγάλο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του για μια ακόμα φορά, όμως στην προκειμένη περίπτωση ίσως είναι πιο ξεχωριστή αφού ο ίδιος αλλά και οι παίκτες του επιθυμούν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Έλληνας τεχνικός παρευρέθηκε στην media day της ρωσικής ομάδας και όπως δηλώνει, νιώθει αρκετά αισιόδοξος πως μαζί με την στήριξη των φιλάθλων αλλά και με την συγκέντρωση εντός του αγωνιστικού χώρου, η ΤΣΣΚΑ θα καταφέρει να πάρει την νίκη το βράδυ της Παρασκευής (3/1, 19:00) απέναντι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σχετικά με το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι μια αισιόδοξη ομάδα που είναι φτιαγμένη για κάτι πολύ μεγάλο. Είμαστε σε πολύ καλή διάθεση, έχουμε προετοιμαστεί καλά και αναμένουμε αρκετή στήριξη από τους φιλάθλους μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε κίνητρο, να κινούμαστε και να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.»