Μπόγρης σε Σπανούλη: «Είσαι μαχητής, ηγέτης, πρότυπο εντός και εκτός παρκέ» (pic)

Ο Γιώργος Μπόγρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για το τεράστιο ρεκόρ που πέτυχε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Μπόγρης σε Σπανούλη: «Είσαι μαχητής, ηγέτης, πρότυπο εντός και εκτός παρκέ» (pic)

Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ παρά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε και αποθεώθηκε από πολύ κόσμο. Λογικό αυτό βέβαια, αφού δεν είναι και μικρό επίτευγμα να γίνεσαι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Σπανούλης: Ξεπέρασε τον Ναβάρο και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague

Ένας από τους πρώην συμπαίκτες του λοιπόν που δέθηκε επίσης με την ομάδα του Πειραιά έγραψε τα καλύτερα για τον «V-Span». Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος μετά το ρεκόρ του «ερυθρόλευκου» αρχηγού με μήνυμα του στο instagram έπλεξε το εγκώμιο του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι μάγκας, μαχητής, ηγέτης, αρσενικό, πρότυπο εντός και εκτός παρκέ.

Σπανούλης: Έτσι έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague (vid)

Συγκεκριμένα το ποστ του άσου της Τενερίφη αναφέρει:

«Συγχαρητήρια αρχηγέ. Άλλη μια τεράστια διάκριση στο παλμαρέ σου. Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτά ρεκόρ είναι κάποια στιγμή σπάνε. Εγώ θα επικεντρωθώ σε σένα και το ποσο ωραίος τύπος είσαι, μάγκας, μαχητής, ηγέτης, αρσενικός.

Γιατί τα έχεις καταφέρει με κάθε τρόπο, δεν κώλωσες πουθενά, ούτε σε επιλογές, ούτε σε τραυματισμούς, ούτε σε γλώσσες. Απλά προχωράς γιατί αυτό που σε σκοτώνει περισσότερο είναι να μένεις στάσιμος. Γιατί πλάι σου εξέλιξες τόσο κόσμο, τον τράβηξες στην επιτυχία κ την συνέπεια. Γιατί βάζεις πλάτη στα δύσκολα για όλους και για όλα.

Γιατί ποτέ δεν ήταν οι 2 πόντοι παραπάνω αλλά η νίκη, κάπως έτσι άλλωστε ήρθαν και όλα αυτά. Είσαι πρότυπο εντός και εκτός παρκέ. Περήφανος που είμαι φίλος σου. Τα όρια πλέον τα βάζεις μόνος σου. Γερός να είσαι ρε μάγκα. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... #GOAT #legend #friend #leader #bestofthebest #7 #vspan7»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια αρχηγέ. Άλλη μια τεράστια διάκριση στο παλμαρέ σου. Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτά ρεκόρ είναι κάποια στιγμή σπάνε. Εγώ θα επικεντρωθώ σε σένα και το ποσο ωραίος τύπος είσαι, μάγκας, μαχητής, ηγέτης, αρσενικός. Γιατί τα έχεις καταφέρει με κάθε τρόπο, δεν κώλωσες πουθενά, ούτε σε επιλογές, ούτε σε τραυματισμούς, ούτε σε γλώσσες. Απλά προχωράς γιατί αυτό που σε σκοτώνει περισσότερο είναι να μένεις στάσιμος. Γιατί πλάι σου εξέλιξες τόσο κόσμο, τον τράβηξες στην επιτυχία κ την συνέπεια. Γιατί βάζεις πλάτη στα δύσκολα για όλους και για όλα. Γιατί ποτέ δεν ήταν οι 2 πόντοι παραπάνω αλλά η νίκη, κάπως έτσι άλλωστε ήρθαν και όλα αυτά. Είσαι πρότυπο εντός και εκτός παρκέ. Περήφανος που είμαι φίλος σου. Τα όρια πλέον τα βάζεις μόνος σου. Γερός να είσαι ρε μάγκα. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... #GOAT #legend #friend #leader #bestofthebest #7 #vspan7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις