Σπανούλης: «Το πιο πιθανό είναι να παίξω και του χρόνου»

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του και στο κίνητρο που έχει. 

Σπανούλης: «Το πιο πιθανό είναι να παίξω και του χρόνου»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρωταγωνιστής στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Έλληνας γκαρντ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης καθώς ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος αναφέρθηκε στο ρεκόρ του λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ. Τους προπονητές μου, την διοίκηση, τον κόσμο που είναι δίπλα μου στα καλά και τα άσχημα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα τα στατιστικά μου, έτσι ήμουν μια ζωή και έτσι θα συνεχίσω να είμαι. Σίγουρα είχα μεγάλες φιλοδοξίες, είχα αυτοπεποίθηση, δούλευα πάρα πολλές ώρες, μόνο εγώ ξέρω πόσες… Μέσω της σκληρής δουλειάς και της επιθυμίας μου έχω πετύχει αυτά τα πράγματα. Πάντα έχω σεβασμό για όλους, μου το έχει μάθει η οικογένειά μου, αλλά στο γήπεδο προσπαθούσα πάντα να κερδίσω τη θέση μου στο γήπεδο, αυτό κάνω και τώρα».

Για το λόγο που παίζει ακόμη είπε: «Το κίνητρό μου είναι να ξαναπάω στα playoffs ή και το Final Four. Είναι η αγάπη μου για το παιχνίδι, όταν σταματήσω θα είμαι διαφορετικός άνθρωπος. Το πιο πιθανό είναι να παίξω και του χρόνου. Πάω χρόνο με το χρόνο, βλέποντας όταν νιώθω αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι κίνητρό μου να περάσω τον Γκάλη ή κάποιον άλλο, αλλά να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει και η οικογένειά μου. Νιώθω ευλογημένος για όσα έχω πετύχει. Μου είπαν τα παιδιά μου ‘μπαμπά να κερδίσετε και να κάνεις το ρεκόρ’, γι’ αυτό υπάρχει η γλυκόπικρη γεύση. Η παρακαταθήκη είναι να εμπνεύσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να ασχοληθούν με το μπάσκετ».

Για το αν συνεχίσει του χρόνου απάντησε: «Το πιο πιθανό, ναι».