Μαχμούτογλου: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες»

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε έκανε και εκείνο τις δηλώσεις του στην καθιερωμένη media day της ομάδας του, διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων πως το σημερινό (2/1, 21:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι εξίσου σημαντικό για αμφότερες τις ομάδες.

Μαχμούτογλου: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες»

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου, ένας εκ των πιο αποτελεσματικών παικτών της φετινή κακής σεζόν που διανύει η Φενέρμπαχτσε, παρευρέθηκε και εκείνος στην media day της τουρκικής ομάδας.

Ο Τούρκος διεθνής, μετά τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στάθηκε και εκείνος στις δηλώσεις του στο ότι αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε κακό αγωνιστικό «φεγγάρι», ενώ τόνισε πως η νίκη σήμερα το βράδυ στο κλειστό του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (2/1, 21:00) θα είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Θα δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι της νέας χρονιάς. Είχαμε πολλά προβλήματα, ειδικά μετά από τους πρώτους 2 μήνες του 2019 αλλά ελπίζουμε να αλλάξουν όλα. Ξέρουμε ποια είναι η θέση μας και τι πρέπει να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Βρίσκονται επίσης σε μια θέση που δεν ήθελαν να είναι. Θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.»