«Ερυθρός Σταυρός» η προπόνηση, απόντες και οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Πολ, Κόνιαρης

Χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Σπανούλη και Κόνιαρη έγινε η προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ ο Πολ αποχώρησε καθώς του γύρισε το δεξί του πόδι. 

«Ερυθρός Σταυρός» η προπόνηση, απόντες και οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Πολ, Κόνιαρης

Η προπόνηση του Ολυμπιακού θύμισε... Ερυθρό Σταυρό. Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (2/1) το βράδυ (21:00), για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος απουσίασε από το ματς στη Βαρκελώνη (οστεοχονδρίτιδα δεξιού γόνατος) συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αριστερά. Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία.

Όσον αφορά τον Αντώνη Κόνιαρη, έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και νοσηλεύεται από το πρωί (29/12) στο Ιατρικό Κέντρο υπό ενδοφλέβια αντιβίωση. Ο Μπράντον Πολ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, καθώς γύρισε το δεξί του πόδι, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.