Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπράντον Ντέιβις: «Η βιολογική μου μητέρα με έδωσε για υιοθεσία»

Ο Μπράντον Ντέιβις προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για την ζωή του, κάνοντας μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Η βιολογική του μητέρα που τον γέννησε στα 16, αλλά και η θετή του μάνα που τον λάτρεψε. 

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπράντον Ντέιβις: «Η βιολογική μου μητέρα με έδωσε για υιοθεσία»

Ο νυν σέντερ της Μπαρτσελόνα, Μπράντον Ντέιβις, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, κάνοντας μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η πάλη ξεκίνησε νωρίς, γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και όταν ήμουν δύο ημερών, η βιολογική μου μητέρα, η οποία ήταν 16, με έδωσε για υιοθεσία. Δεν την γνώρισα ποτέ, δεν έμαθα τίποτα για εκείνο, ξέρω μόνο το όνομά της. Παρόλα αυτά, έκανε το καλύτερο για εμένα.

Η Λίντα Κάθλιν είναι μια superwoman, μου έδωσε τα πάντα, σε εμένα και στους δύο αδελφούς μου, τους οποίους επίσης υιοθέτησε. Ταξίδεψε από τη Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για τη διαδικασία και στη συνέχεια γύρισε στο Πρόβο, περίπου 80 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Εκεί έζησα τα παιδιά μου χρόνια. Ένα χρόνο πριν υιοθετήσει εμένα, υιοθέτησε ένα άλλο παιδί, τον Στίβεν που όμως πέθανε. Πίστευε ότι η οικογένειά της δεν είχε ολοκληρωθεί, δεν τα παράτησε ποτέ.

Τα αδέλφια μου είναι από την Ινδία, οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι αστείες γιατί εγώ είμαι 2μ.08 και εκείνοι είναι ο ένας 1μ.70 κι ο άλλος 1μ.50. Πάντα μας κοιτάζουν στον δρόμο, όμως τους αγαπώ. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους, να μιλάμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο»..