ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Πάντερ!

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κέβιν Πάντερ. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. 

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Πάντερ!

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Κέβιν Πάντερ! Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον 26χρονο γκαρντ, ο οποίος θα παραμείνει παίκτης EuroLeague. Και αυτό καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του στην ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Το τελευταίο διάστημα, ο Κέβιν Πάντερ ήταν εκτός πλάνων, μένοντας συνήθως εκτός δωδεκάδας, καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα ήταν απογοητευμένος από την αγωνιστική του εικόνα. Σε 11 παιχνίδια στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, είχε μέσο όρο 6.8 πόντους και 18.2 λεπτά συμμετοχής. Τα ποσοστά του ήταν ιδιαίτερα χαμηλά, έχοντας 39.2% στα δίποντα (20/51) και 17.9% στα τρίποντα (7/39). Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δώσει την επιθυμητή επιθετική ώθηση.

Τις τελευταίες ώρες, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε την προσφορά του στον Ολυμπιακό, την οποία και οι Πειραιώτες αποδέχτηκαν. Να σημειώσουμε πως ο Κέβιν Πάντερ πήγε με κανονική μεταγραφή στην ομάδα της Σερβίας και όχι σαν δανεικός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κέβιν Πάντερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".