Ο Γιαννακόπουλος κάνει το επόμενο βήμα

Λίγες μόνο ώρες μετά την επιστολή των ομάδων της Euroleague που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο για την αποπομπή του Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της FIBA. 

Ο Γιαννακόπουλος κάνει το επόμενο βήμα

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο «Χίλτον» συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον γ.γ. της ΦΙΜΠΑ Πάτρικ Πάουμαν.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαδικασία προσχώρησης του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση της FIBA Champions League , το θεσμικό πλαίσιο, τα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά και το συνολικό πλαίσιο στο οποίο θα κληθεί να αγωνιστεί το «τριφύλλι».

Αυτή είναι η δεύτερη δημοσιοποιημένη συνάντηση των δυο πλευρών που τα είχαν πει και στα γραφεία της ΦΙΜΠΑ στην Ελβετία και καταδεικνύει την δεδομένη επιθυμία των «πρασίνων» να αποχωρήσουν από την Ευρωλίγκα.

Εξάλλου ο «πόλεμος» με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχει ξεφύγει εντελώς με τις δύο πλευρές να λειτουργούν εν θερμώ αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η Ευρωλίγκα δε σεβάστηκε το πένθος της οικογένειας Γιαννακόπουλου και απτόητη έστελνε ενημερώσεις για πειθαρχική δίωξη ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε σε σημείο να κάνει δημόσια δήλωση λέγοντας στον Μπερτομέου: «Αντε γαμ…»!


Ειδικά μετά την επιστολή των δέκα ομάδων με εγγυημένο συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, η προσχώρηση του Παναθηναϊκού στη ΦΙΜΠΑ είναι μονόδρομος, όπως και η συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.