Ολυμπιακός: Ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει τώρα όσο ποτέ άλλοτε!

Η φετινή σεζόν είναι περίεργη για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που φέτος έχει ανάγκη τον κόσμο του περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. 

Ολυμπιακός: Ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει τώρα όσο ποτέ άλλοτε!

Δεν είναι εύκολο για έναν οπαδό να βλέπει την ομάδα του να έχει τόσα σκαμπανεβάσματα.

Δεν είναι εύκολο να βρίσκεται στα ουράνια την Τετάρτη και την Παρασκευή να έχει πέσει στα... τάρταρα!

Από το ξεκίνημα της σεζόν γράφουμε ότι φέτος θα είναι μια χρονιά που δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, γεγονός που φέρνει τον κόσμο του συχνά στα... κόκκινα.

Όμως είναι αλήθεια ότι φέτος είναι χρέος για τους φίλους της ομάδας του Πειραιά να της συμπαρασταθούν. Να της δείξουν τη στήριξή τους με πράξεις.

Η απόφαση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου να έρθουν σε μετωπική κόντρα με την ΕΟΚ και την Basket league ήταν ιστορική. Η διοίκηση είπε «φτάνει πια» σε όσους παίζουν με το όνομα και στην ιστορία του συλλόγου.

Όταν συνέβη αυτό, η πλειοψηφία των οπαδών επικρότησε αυτή την ενέργεια. Δήλωσε ότι είναι στο πλευρό των προέδρων, όμως οι πράξεις δείχνουν άλλα. Το ΣΕΦ δε γεμίζει και αυτό δεν είναι τιμητικό για κανέναν.

Ο κόσμος πρέπει να δείξει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της ομάδας. Μπορεί το ξενέρωμα από τα αποτελέσματα να είναι μεγάλο, όμως η ιδέα του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη από κάθε συναίσθημα που γεννάει αυτή η ομάδα.

Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι οπαδοί και παρά τις πίκρες που νιώθουν κάθε φορά που οι «ερυθρόλευκοι» φεύγουν ηττημένοι από ένα παιχνίδι, πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να της δείχνουν ότι δεν θα μείνει ποτέ να πολεμάει μόνη της...