Κόνιαρης: «Μεγάλη νίκη με Χίμκι, αλλά θέλουμε νίκη και με Αστέρα»

Αποφυγή λαθών και συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή, είναι τα κλειδιά της νίκης στο Βελιγράδι, σύμφωνα με τον Αντώνη Κόνιαρη.

Κόνιαρης: «Μεγάλη νίκη με Χίμκι, αλλά θέλουμε νίκη και με Αστέρα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης έδειξε με τις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι και το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα (20/12, 20:00), πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να αποφύγουν τα λάθη, και να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού άσου:

«Έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν. Στην αρχή ίσως όλα να είναι ιδανικά και να μας χειροκροτούν, όμως, όταν το παιχνίδι αρχίσει και έρθουν οι επαφές τότε όλα θα αλλάξουν. Φάνηκε και χθες πως η ομάδα αντέχει σε αυτές τις καταστάσεις και ελπίζω να το δείξουμε και στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πάρα πολύ δυνατά, πιέζει σε όλο το γήπεδο, προσπαθεί να σταματήσει την επίθεση του αντιπάλου του και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί η πίεση χαλάει το μυαλό σου και σε κουράζει.

Πιστεύω πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αποφύγουμε τα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας και στις πρώτες πάσες, γιατί αυτά τα λάθη είναι που δίνουν αιφνιδιασμούς στον αντίπαλο, θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ανέφερε τόσο για την αγωνιστική που πέρασε, όσο και για εκείνη που έρχεται: «Σίγουρα είναι μεγάλα ματς, σίγουρα είναι ιδιαίτερο όταν δίνεις δύο αγώνες σε μία εβδομάδα. Ήταν μεγάλη η νίκη χθες, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και το αυριανό».