ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστρέφει τα χρήματα στους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της για το πως θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους για τα εισιτήρια με την Φενέρ. 

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστρέφει τα χρήματα στους φιλάθλους

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως θα επιστρέψει τα χρήματα στους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με την Φενέρ, εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τη Φενέρ! (pic)

Πιτίνο: «Απόφαση παρωδία, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την Eurolegue, επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα μας, η οποία θα εκτελεστεί στην αναμέτρηση με την Fenerbahce Beko (17/12, 21.00).

Κατόπιν τούτου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα πως θα τους επιστρέψει τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, για όσους είχαν προχωρήσει σε αγορά μέσω του Viva.gr με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα γίνουν άμεσα οι επιστροφές και θα λάβουν τα χρήματα στην κάρτα τους εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Αναφορικά με εκείνους που είχαν προχωρήσει σε αγορά με μετρητά από τα φυσικά σημεία μεταπώλησης της Viva, θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τους κάτωθι τρόπους:

Τηλεφωνικά (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00): 214 4022539 - 214 4022541 - 214 4022543
Μέσω e-mail στο: [email protected]»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας