Ροντρίγκεθ: «Δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ρεάλ το καλοκαίρι»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξήγησε σε συνέντευξη του γιατί αποφάσισε να πάει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ροντρίγκεθ: «Δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ρεάλ το καλοκαίρι»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ επιστρέφει ως αντίπαλος στο Wizink Center την Τρίτη(17/12) στο ματς της Αρμάνι Μιλάνο με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

O Ισπανός γκαρντ μίλησε στην Marca και αναφέρθηκε στον λόγο που είπε «όχι» το περασμένο καλοκαίρι στους Μαδριλένους και την Βαλένθια για να πάει στην Αρμάνι Μιλάνο. Μάλιστα σχολίασε και κάποιες δηλώσεις του τεχνικού των νυχτερίδων Ζάουμε Πονσαρνάου.

Ο Ροντρίγκεθ συγκεκριμένα είπε:

«Πάντα θα έχω στην καρδιά μου την Ρεάλ, είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Τη θεωρώ σπίτι μου, έχω μάλιστα και σπίτι στην Μαδρίτη, εκεί γεννήθηκαν οι κόρες μου. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω το καλοκαίρι.

Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ένιωσα πως χρειαζόμουν μια αλλαγή και να πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είχα πολλές καλές προτάσεις, όπως αυτή της Αρμάνι και του κόουτς Μεσίνα. Ήθελα να ζήσω μια ακόμη εμπειρία στο εξωτερικό με την οικογένειά μου.

Με εξέπληξαν οι δηλώσεις του κ. Πονσαρνάου. Πάντα τον εκτιμούσα. Όμως εξήγησα τους λόγους που πήγα στην Αρμάνι και πάντα ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται για μένα».