Κεμζούρα: «Είμαι δυσαρεστημένος με την ομάδα μου»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα εξέφρασε την απογοήτευση του για την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη. «Κάναμε πολλά λάθη, είμαι δυσαρεστημένος με το πως παίξαμε

Κεμζούρα: «Είμαι δυσαρεστημένος με την ομάδα μου»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Κεστούτις Κεμζούρα έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κακή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας του, σχολιάζοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, άξιζε να κερδίσει. Είμαι δυσαρεστημένος με την ομάδα μου. Όχι λόγω της ήττας, μπορείς να χάσεις απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είμαι δυσαρεστημένος με το πώς παίξαμε, το πώς παλέψαμε. Δεν είχαμε σκληράδα, κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν κάναμε όσα ήταν στο σχέδιό μας.

Δεν ξέρω τι σκεφτόμασταν. Ίσως σκεφτόμασταν τον κόσμο, που έλεγε ότι παίξαμε καλά στο ντέρμπι και νομίζαμε πως γίναμε μια καλή ομάδα και πρέπει να χαλαρώσουμε. Δεν είναι αλήθεια αυτό.

Δεν είμαστε τόσο καλή ομάδα όσο η Ρεάλ, δεν είμαστε μαζί τόσα χρόνια όσα η Ρεάλ. Δεν προσπαθήσαμε πολύ, αυτή είναι η απογοήτευση για εμένα. Μειώσαμε κάποιες φορές τη διαφορά και μετά κάναμε λάθη, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Βασικά, δεν είχαμε καμία ελπίδα να κερδίσουμε».