Ολυμπιακός: Το τελευταίο «διπλό» στη Μαδρίτη είχε σούπερ Πρίντεζη (vid)

Η Μαδρίτη δεν είναι... απόρθητο κάστρο για τον Ολυμπιακό. Έκανε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ τον Φλεβάρη του 2018, έχοντας για κορυφαίο τον τρομερό Γιώργο Πρίντεζη (21πόντοι). 

Ολυμπιακός: Το τελευταίο «διπλό» στη Μαδρίτη είχε σούπερ Πρίντεζη (vid)

Δεν χρειάζεται να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω, για να θυμηθούμε το τελευταίο «διπλό» του Ολυμπιακού μέσα στη Μαδρίτη. Δεν είναι και… απόρθητο κάστρο για τους «ερυθρόλευκους». Ήταν τον Φεβρουάριο του 2018, όταν οι Πειραιώτες άλωσαν την ισπανική πρωτεύουσα με σκορ 79-80.

Με την κρίσιμη εύστοχη βολή του Γιάνις Στρέλνιεκς και την καθοριστική άμυνα στη συνέχεια του Γιώργου Πρίντεζη πάνω στον Φακούντο Καμπάτσο, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο υπαρχηγός των «ερυθρολεύκων», μάλιστα, είχε κάνει καταπληκτικό ματς, όντας ο MVP του αγώνα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι έχοντας 21 πόντους (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 7/7 βολές) και 6 ριμπάουντ, σε 25 λεπτά συμμετοχής. Ουσιαστικά, από το ρόστερ εκείνης της ομάδας, έχουν απομείνει τέσσερις παίκτες: Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ.

Και αν συνυπολογίσουμε πως ο 37χρονος γκαρντ θα απουσιάσει, τότε θα δώσουν το «παρών» μόλις τρεις μπασκετμπολίστες από εκείνη την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Μαδρίτη. Τον Γιώργο Πρίντεζη, πάντως, θα τον χρειαστεί και πάλι ο Ολυμπιακός ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας, από την στιγμή που θα απουσιάσει ο Βασίλης Σπανούλης.