Πιτίνο: «Εξαιρετική σε δημιουργία και ριμπάουντ η Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του (13/12, 22:00) με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Πιτίνο: «Εξαιρετική σε δημιουργία και ριμπάουντ η Μπαρτσελόνα»

Με προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής (13/12, 22:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν μία 5η διαδοχική νίκη στη διοργάνωση απέναντι στη δεύτερη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα (9 νίκες - 3 ήττες).

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, προέβη σε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Βαρκελώνη, μιλώντας μεταξύ άλλων για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, καθώς οι Καταλανοί είναι πολύ καλοί τόσο στην δημιουργία όσο και στα επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ.

Πιο αναλυτικά, ο Αμερικανός τεχνικός ανέφερε: «Προφανώς πρόκειται για μία από τις ομάδες με το μεγαλύτερο ταλέντο στη διοργάνωση. Είναι εξαιρετική στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες της πασάρουν εξαιρετικά και παίζουν τέλεια από τη θέση "5" στην επίθεση. Είναι επίσης από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη».