Λάσο: «Η απουσία του Σπανούλη μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η απουσία του Σπανούλη μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι.

Λάσο: «Η απουσία του Σπανούλη μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (12/12, 22:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις.

Στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των Γιουλ και Ρέγες, αλλά και σε αυτή του Βασίλη Σπανούλη η οποία, σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή, μπορεί να αποβεί δίκοπο μαχαίρι για εκείνον και τους παίκτες του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξίσου ποιοτικούς παίκτες για να καλύψουν την θέση του Έλληνα point-guard.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάσο τόνισε: «Ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ χειροτέρεψε και θα μείνει περισσότερες μέρες εκτός δράσης, όπως και ο Φελίπε Ρέγες. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάπως τα τελευταία χρόνια και αυτή την στιγμή προσπαθούν να «τρέχουν» περισσότερο. Έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό, όμως η απουσία του Σπανούλη μπορεί να τους πληγώσει γιατί δημιουργεί πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέξουμε παίκτες που σκοράρουν πολύ όπως οι Τσέρι, Πάντερ, Πολ. Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε.»