Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Η Euroleague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» «βαραίνουν» κατηγορίες για κροτίδες, πολυάριθμους στις κερκίδες και ένταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους διαιτητές και εκπρόσωπο της Euroleague.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Πειθαρχική διαδικασία θα ανοίξει, για τα παραπτώματα που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» βαρύνονται με κατηγορίες ρίψης κροτίδων, πολυάριθμων οπαδών στις κερκίδες, ενώ ο και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατηγορείται για δυο επεισόδια με τον επικεφαλής της τριάδας των διαιτητών (προφανώς τον Λουίτζι Λαμόνικα) και έναν άνθρωπο της Euroleague (Θάλεια Μίτση).

Μένει να φανεί τώρα πόσο βαρύ θα είναι το πρόστιμο για τους «πράσινους». Να σημειωθεί ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η αρμόδια Αρχή δε συνηθίζει να επιβάλλει ποινές κεκλεισμένων των θυρών, αφού στο παρελθόν έχει αναγκάσει τους «αιώνιους» να παίξουν με τον κόσμο τους μεν, αλλά μακριά από το γήπεδο τους δε (Κύπρος, Κρήτη).