Ολυμπιακός: Την Τρίτη (10/12) εκδικάζεται η προσφυγή στο CAS εναντίον του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS με αφορμή το περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και τις υπόνοιες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για χρηματισμό των διαιτητών από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Την Τρίτη (10/12) εκδικάζεται η προσφυγή στο CAS εναντίον του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS με αφορμή το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της Euroleague.

Συγκεκριμένα σε εκείνο το παιχνίδι οι διαιτητές της αναμέτρησης (Πέρεθ, Πατέρνικο, Ζαμοΐσκι) είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα πως δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος τους είπε τα εξής:

«Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός, όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς».

Τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο στην πρωτόδικη απόφαση της Euroleague δε βρέθηκαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν καταγγελία δωροδοκίας και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, ενώ και η ΚΑΕ του «τριφυλλιού» είχε προσφύγει στα δικαστήρια όπου όπως, τόνιζε η καταγγελία ήταν αβάσιμη αφού δεν υπήρχε πουθενά επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Πλέον η υπόθεση θα λυθεί από τον Αθλητικό Δικαστή, με τον Ολυμπιακό να ζητά στην προσφυγή του να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για συκοφαντική δυσφήμηση.