Το μήνυμα του Μπράντον Πολ μετά την «αυτοκτονία» στο ΟΑΚΑ (pic)

Ο Μπράντον Πολ ήταν εξαιρετικός στο ΟΑΚΑ, έβαλε μεγάλα σουτ από την περιφέρεια, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος από την γραμμή των βολών. Το σχόλιο του για το γεγονός. 

Το μήνυμα του Μπράντον Πολ μετά την «αυτοκτονία» στο ΟΑΚΑ (pic)

Ο Μπράντον Πολ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βρήκε ρυθμό στην επίθεση και έβαλε μεγάλα σουτ από την περιφέρεια, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 17 πόντους με 5/8 τρίποντα, έχοντας νωρίτερα 5/6 σουτ πίσω από τα 6.75 μέτρα. Ήταν όμως απελπιστικά άστοχος από την περιφέρεια, καθώς μέτρησε 2/7 βολές, χάνοντας αρκετές από αυτές σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Το έχασε από τον Ράις (vid)

Στο twitter έκανε την προσωπική του εξομολόγηση, σχολιάζοντας τα εξής: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την στήριξη. Είναι μία σκληρή ήττα, αλλά είμαι περήφανος για την μαχητικότητα μας μέχρι το τέλος. Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε - θα μάθουμε από αυτά και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα. Θα σκέφτομαι αυτές τις χαμένες βολές για αρκετές νύχτες από εδώ και πέρα».