Ο Τούρκογλου απάντησε στο ενδεχόμενο να παίξει με την εθνική Τουρκίας ο Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν εξέφρασε την διάθεση να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Τουρκίας και ο Χέντο Τούρκογλου πήρε θέση για να γίνει πράξη αυτό το ενδεχόμενο. 

Ο Τούρκογλου απάντησε στο ενδεχόμενο να παίξει με την εθνική Τουρκίας ο Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν αγωνίζεται στη Τουρκία εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να «δεθεί» με τους ανθρώπους όχι μόνο της Εφές, αλλά της χώρας. Mάλιστα, εξέφρασε ακόμη και την διάθεση του να γίνει διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, ρωτήθηκε για το θέμα, σχολιάζοντας τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που παίκτες αυτής της ποιότητας αναγνωρίζουν την Τουρκία ως μία μπασκετική χώρα και νιώθουν άνετα.

Ο Σέιν είναι ένας παίκτης που παρακολουθώ από πολύ κοντά, έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Ξέρει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όπως επίσης το κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός της εθνικής ομάδας.

Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το τεχνικό επιτελείο (βλ. τον Ουφούκ Σαρίτσα και τους συνεργάτες του). Είμαστε πάντως ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ανταποδώσει την αγάπη».