Τζέιμς: «Πέρυσι ήμουν δεύτερος στις ασίστ, αλλά κανείς δεν το λέει» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε...παράπονα για το γεγονός πως πολλοί τον κατηγορούν ως ατομιστή τονίζοντας πως πέρυσι ήρθε δεύτερος στις ασίστ στη Euroleague αλλά κανείς δεν είπε κάτι γι'΄αυτό.

Τζέιμς: «Πέρυσι ήμουν δεύτερος στις ασίστ, αλλά κανείς δεν το λέει» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς με δήλωση του προσπάθησε να αντικρούσει όσους λένε πως ο Αμερικανός άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ατομιστής.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς έδωσε συνέντευξη στο γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας και όπως τόνισε, όλοι τον κατηγορούν ότι αγωνίζεται μόνο για το σκορ αλλά κανείς δε μίλησε ποτέ για το ότι ήταν δεύτερος στις ασίστ στη Euroleague την περσινή σεζόν. Ο πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» δήλωσε επίσης πως όταν σκοράρεις αλλά η ομάδα σου χάνει, σου βάζουν όλοι την ταμπέλα του εγωιστή.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

«Τον περασμένο χρόνο όλοι έκαναν μεγάλη κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο βγήκα πρώτος σκόρερ και το έκαναν να φαίνεται σαν να σκόραρα μόνο όλο το χρόνο. Αλλά ήμουν και δεύτερος στις ασίστ και κανείς δεν μίλησε ποτέ γι 'αυτό. Όταν σκοράρεις και η ομάδα σου δεν τα πηγαίνει καλά, πάντα σου δίνουν την ταμπέλα του εγωιστή».