Μήτογλου για Ολυμπιακό: «Μας έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια»

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν για το μεγάλο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Παναθηναϊκού Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης.

Μήτογλου για Ολυμπιακό: «Μας έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (6/12, 21:30) στην «media day» και όπως τόνισε τέτοια ντέρμπι έχουν λείψει στο «τριφύλλι».

Ο άσος των «πράσινων» πέραν των άλλων, αναφέρθηκε στους παράγοντες που θα κρίνουν το παιχνίδι τονίζοντας ότι νικητής του μεγάλου αγώνα θα είναι αυτός που θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο.

Πιτίνο: «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτογλου:

«Μας λείπουν αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι ένα ματς με μεγάλη ένταση και οι δυο ομάδες το θέλουν πολύ. Πρέπει να μπούμε με μεγάλη ένταση την έδρα μας. Να μπούμε συγκεντρωμένοι. Όποιος το θέλει πιο πολύ σε άμυνα και επίθεση, θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό.

Θα κριθεί από το ποιος θα βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια σε άμυνα, ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα. Αυτός θα πάρει και το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεχάσουμε όλοι το παρελθόν και να τα δώσουμε όλα αύριο.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, θέλουμε ο κόσμος να φωνάζει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όπως ξέρουν να το διατηρούν σε όλη τη χρονιά», ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ».

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε πως μεγάλη μάχη θα δοθεί στη ρακέτα και θα κρίνει πολλά.

Οι δηλώσεις του σέντερ του «τριφυλλιού»:

«Σίγουρα από το ξεκίνημα του αγώνα πρέπει να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί έχουμε είμαστε πάρα πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες, αλλά σίγουρα το πιο βασικό κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη θα είναι η άμυνα..»


Είναι λογικό να πει κανείς πως αυτό το ντέρμπι βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από το ξεκίνημα της Euroleague;

«Έχουμε πάρει τρια ματς στη σειρά στην Ευρωλίγκα, έχουμε ένα καλό σερί που θέλουμε να το κρατήσουμε και σίγουρα είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση..»


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα θα είναι για εσάς ένας δύσκολος αντίπαλος.

«Είναι ένα δύσκολο ματς κι ένας δύσκολος αντίπαλος. Για εμένα προσωπικά και για όλους τους ψηλούς είναι σημαντικό κομμάτι να τον περιορίσουμε κάτω από τα καλάθια, στα ριμπάουντ. Είναι ο καλύτερος σε αυτόν το τομέα στην Ευρωλίγκα και πιστεύω πως εμείς οι ψηλοί θα πρέπει να δώσουμε μάχη.. "

Σκέφτεστε το πόσο σημαντική θα είναι αυτή η νίκη σας, στο συγκεκριμένο αγώνα για το μέλλον της ομάδας στην φετινή Euroleague

«Δεν έχει σκεφτεί κανένας τη συνέχεια, σκεφτόμαστε μόνον τον αυριανό αγώνα και παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουμε να παίρνουμε τις νίκες..»


Πιθανόν να είναι το μοναδικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το σκέφτεστε έτσι ή για εσάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι για την Euroleague;

«Είναι ένα ντέρμπι. Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας που θα το παρακολουθήσει κι όλη η Ευρώπη, οπότε υπάρχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο, θα λέγαμε, για αυτόν τον αγώνα..»

Έχετε κάποιο μήνυμα προς τους φιλάθλους σας;

«Θέλουμε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ που πιστεύω πως θα είναι. Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας που είναι ο 6ος μας παίκτης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη..»