Βαρόμετρο ο Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν και ο Κεστούτις Κεμζούρα θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει το «όπλο» που έχει στα χέρια του.

Βαρόμετρο ο Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει ΟΑΚΑ και ο Κεστούτις Κεμζούρα ετοιμάζει το αγωνιστικό του πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ, καθώς συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα και δείχνει ανέτοιμος.

Θα έχει, όμως, ετοιμοπόλεμο το μεγάλο του "όπλο" στη θέση "5", τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ενδεχομένως και να αποτελεί τον κορυφαίο ψηλό αυτή την στιγμή στην EuroLeague, καθώς και φέτος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν.

Έχει μέσο όρο 10.5 πόντους (65.6% δίποντα), 9.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 11 παιχνίδια. Παράλληλα, έχει σημειώσει και πέντε νταμπλ-νταμπλ στη διοργάνωση, δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και διάρκεια στην απόδοση του. Είναι παίκτης-βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ψηλούς που μπορούν (θεωρητικά) να τον ματσάρουν, όπως τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ίαν Βουγιούκα, αλλά δεν διαθέτουν το ταλέντο και την ποιότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ ώστε να τον περιορίσουν. Από πίσω του θα έχει για εναλλακτική λύση τον Όγκουστιν Ρούμπιτ στο "5", ο οποίος θα επιδιώξει να δώσει πολύτιμες ανάσες στον Σέρβο σέντερ όταν θα βρίσκεται στον πάγκο.

Οι "πράσινοι" εμφανίζουν μία αδυναμία στη θέση "5" και ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να τους κάνει... ζημιά μέσα στη ρακέτα. Όχι μόνο με τον Σέρβο διεθνή, αλλά και με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ.