Ολυμπιακός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για Ριντ στο ΟΑΚΑ

Για ακόμη μία μέρα, ο Γουίλι Ριντ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και όλο και λιγοστεύουν οι ελπίδες για να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση της Παρασκευής (6/12) στο ΟΑΚΑ. 

Ολυμπιακός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για Ριντ στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/12, 21:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκτός προπόνησης, όμως, έμεινε για ακόμη μία μέρα ο Γουίλι Ριντ. Και οι πιθανότητες να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση όλο και λιγοστεύουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Μονάχου κόντρα στη Μπάγερν. Υπέστη θλάση στον προσαγωγό και κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς στο ΟΑΚΑ. Αισθάνεται καλύτερα, αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς.

Την Πέμπτη (5/12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του, αλλά ακόμη και αν τα καταφέρει, έχοντας απουσιάσει τόσο από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, όσο και από τις προπονήσεις, θα δείχνει φανερά ανέτοιμος.

Για αυτόν τον λόγο, ο Κεστούτις Κεμζούρα, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ στο "5", πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μία εξέλιξη που θα φέρει τον Σάσα Βεζένκοφ στη θέση "4".