Τσέρι: «Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα»

Ο Γουίλ Τσέρι στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και στην σωστή αντιμετώπιση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Τσέρι: «Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα»

Ο Γουίλ Τσέρι στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και στην σωστή αντιμετώπιση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ενώ αναφέρθηκε στο σύνθημα που έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά οι δηλήσεις του: «Παίξαμε καλά στην άμυνα. Αποσυντονίσαμε τον Σέρχιο, έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που μπορεί να σκοράρει και να δώσει ασίστ. Τον περιορίσαμε και το κλειδί για εμάς ήταν σίγουρα η άμυνα. Έχουμε ξεκινήσει ένα καλό σερί. Δουλεύουμε σωστά, έχουμε πάρει ψυχολογία από τις νίκες. Όλοι απολαμβάνουμε τις επιτυχίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Tο ματς στο Μόναχο μας έδειξε τον δρόμο, έστω και αν χάσαμε. Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα. Εμπνέουμε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Τσέρι μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό: «Στην Ζαλγκίρις, το πρώτο που έμαθα ήταν τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναικό. Ξέρω ότι αυτό το ματς απασχολεί όλη την Ευρώπη, ακόμα και στο ΝΒΑ. Θα πάμε στη μάχη με υψηλή αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Οι συμπαίκτες μου έχουν πει κάποια πράγματα. Είμαι μαχητής και λατρεύω αυτά τα παιχνίδια, θα δώσω το 110% των δυνάμεών μου».