Βεζένκοφ: «Για τι υπολογισμούς μιλάμε»;

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά  και πρόσθεσε πως είναι νωρίς για υπολογισμούς όσον αφορά την τελική κατάταξη

Βεζένκοφ: «Για τι υπολογισμούς μιλάμε»;

Ο Σάσα Βεζένκοφ επεσήμανε πως είναι νωρίς για υπολογισμούς όσον αφορά την τελική κατάταξη και πρόσθεσε: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε διάρκεια. Κρατήσαμε την Αρμάνι στους 70 πόντους και στις 8 ασίστ. Στην επίθεση βρήκαμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε τους παίκτες που βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Ξέραμε πως είχαμε κάνει ήττες στην έδρα μας, έπρεπε να την κρατήσουμε αλώβητη αυτή τη φορά. Είμαι χαρούμενος που κάναμε μια νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε σκληρά, όλοι έδιναν ένα κλικ ενέργειας στην άμυνα. Τα κεφάλια κάτω, είναι νωρίς ακόμα, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε».

Σε ερώτηση για τους υπολογισμούς που ήθελαν τον Ολυμπιακό εκτός οκτάδας, είπε: «Για τι υπολογισμούς μιλάμε; Πέρσι τον Γενάρη είχαμε 12-7 και ήμασταν 4οι. Μείναμε εκτός πλέι οφ. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Είναι ανταγωνιστική η Euroleague. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στο τέλος».

Τέλος, για την προσωπική του εμφάνιση υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο, όλοι θέλουμε να παίζουμε. Εγώ δίνω το 100%. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλοι είμαστε χαρούμενοι».