Πρίντεζης: «Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις στην Εθνική»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την απόφαση του να μην παίξει ξανά στην Εθνική λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στον Παναθηναϊκό.

Πρίντεζης: «Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις στην Εθνική»

Το θέμα της ημέρας ήταν η επιστολή των Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη με την οποία εξέφραζαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε και τον Παναθηναϊκό και τόνιζαν πως αποχωρούν από την Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί λύση και να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Κακώς βγήκε αυτό που βγήκε, ήταν μια προσωπική επιστολή. Το περιεχόμενο, αν βγει, θα έβγαινε τις επόμενες μέρες. Ήταν μια επιστολή που εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια θέματα. Κανείς από μας δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική. Μακάρι να έχω την υγειά μου να ξαναβρίσκομαι εκεί. Απλά έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις. Προσωπικά, βρεθήκαμε μαζί με τον κόουτς Ρικ Πιτίνο, τον οποίο εκτιμάμε. Όταν μάθαμε ότι θα είναι στην Εθνική χαρήκαμε. Έχουν γίνει κάποια πράγματα. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το "παρών"», ήταν τα λόγια του Πρίντεζη.