Μεσίνα: «Σκληρός και μαχητικός ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο μετά το τέλος του αγώνα έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Πειραιά.

Μεσίνα: «Σκληρός και μαχητικός ο Ολυμπιακός»

Η Αρμάνι Μιλάνο διασύρθηκε στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό με σκορ 91-70. Οι Ιταλοί βρήκαν απέναντι τους μία ομάδα που έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Ο τεχνικός της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στον κόουτς Κεμζούρα και στον Σπανούλη, για την καταπληκτική τους εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δεν κάνω λάθος ήμασταν πίσω στο σκορ στις πρώτες κατοχές στη τρίτη περίοδο και στη συνέχεια το ματς... τέλειωσε. Σαν να πάθαμε μπλακ-άουτ.

Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας, το γιατί συνέβη αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά. Για το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο, φταίει όχι μόνο η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά και η κακή μας εικόνα. Ο Ολυμπιακός έδειξε τρία σημαντικά στοιχεία στο ματς. Σκληράδα, αυταπάρνηση, μαχητικότητα. Αυτά τα τρία στοιχεία έκριναν το ματς. Είναι μεγάλη η σεζόν, έρχονται αρκετά περίεργα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε. Με ενοχλεί πως εξαφανιστήκαμε από τη στιγμή που ανέβασε την απόδοση του ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Μεσίνα.