Ο Γιαννακόπουλος βρίζει χυδαία τον Μπερτομέου

Η κόντρα ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού και τον πρόεδρο της Euroleague ξέφυγε εντελώς...

Ο Γιαννακόπουλος βρίζει χυδαία τον Μπερτομέου

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Euroleague φαίνεται ότι έχουν έρθει σε οριστική ρήξη αφού η διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ άσκησε σήμερα νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα απάντησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σε μήνυμά του στον Ζόρντι Μπερτομέου αναφέρει ότι η ημέρα που η Euroleague επέλεξε να ανοίξει την πειθαρχική διαδικασία εναντίον είναι μια μέρα πένθους για την οικογένεια του ίδιου αλλά και του Παναθηναϊκού, ενώ τον στέλνει να πάει να γ...θει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που τον τελευταίο μήνα έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο με τον πρόεδρο της Euroleague επισημαίνει ότι όλες οι ομάδες της Ευρώπης του στέλνουν συλλυπητήρια ενώ ο Οργανισμός δε σέβεται το πένθος και τραβάει στα άκρα την κατάσταση.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:

«Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που τα έβριζαν και τους έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμού προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «ΑΝΤΕ Γ...ΣΟΥ». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.

Και ξεκαθαρίζω ότι αν τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον δε να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας