EuroLeague: Ψάχνουν τη νίκη Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκός και Μακάμπι

Πέντε ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

EuroLeague: Ψάχνουν τη νίκη Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκός και Μακάμπι

Πέντε ματς, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το πρώτο ματς χρονικά(19:45) είναι αυτό της Φενέρμπαχτσε(3-7) με την Χίμκι(6-4). Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έχει ξεκινήσει απρόσμενα αρνητικά την σεζόν ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη μετά από εκείνη με την Βιλερμπάν με 88-72 εκτός έδρας ,τρίτη στην έδρα της και τέταρτη στην φετινή διοργάνωση ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίτο τους διπλό φέτος ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα με 89-84 από την Βαλένθια και να βελτιώσουν το φετινό ρεκόρ τους.

Στις 20:00 ξεκινάει ο αγώνας του Ερυθρού Αστέρα(3-7) με την Βαλένθια(4-6). Οι γηπεδούχοι επιθυμούν θετικό ντεμπούτο του Ντράγκαν Σάκοτα και στην Euroleague μετά την νίκη στην Αδριατική Λίγκα επί της Μόρναρ με 105-82, ενώ θέλει να πάρει και δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το διπλό επί της Ζαλγκίρις με 61-59, ώστε να ανέβει και στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη οι «νυχτερίδες» θέλουν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα μετά την νίκη επί της Χίμκι με 89-84 ώστε να φτάσουν τις πέντε νίκες φέτος και να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Στις 21:00 αρχίζει το παιχνίδι μεταξύ της Άλμπα Βερολίνου(3-7) και της Ζαλγκίρις(3-7).Ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν να κερδίσουν καθώς προέρχονται από εντός έδρας ήττες με Ολυμπιακό(80-99) και Ερυθρό Αστέρα(59-61) αντίστοιχα, ενώ θέλουν να πάρουν και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Οι Λιθουανοί ειδικά θέλουν να αποφύγουν την τέταρτη σερί ήττα.

Την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός(6-4) υποδέχεται την Μπασκόνια(5-5) στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πράσινο πάγκο, την οποία η ομάδα θέλει να συνδυάσει με τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτές εκτός έδρας με Ζαλγκίρις(85-86) και Μπάγερν(75-87), ενώ η ισπανική ομάδα θέλει και εκείνη να πετύχει το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά από αυτά με ΤΣΣΚΑ Μόσχας(80-70) και Ζενίτ(70-60) ώστε να διατηρήσει την επαφή της με την οκτάδα.

Η βραδιά κλείνει με το ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ(6-4) με την Βιλερμπάν(5-5) στις 21:05. Οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες με Μπαρτσελόνα(73-96) και Φενέρμπαχτσε(72-88) αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιθυμεί να εδραιωθεί στην οκτάδα της διοργάνωσης ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία ως τώρα με μια νίκη που θα τους κάνει να ονειρεύονται τα πλέι-οφ.

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν τα αποψινά παιχνίδια μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

Φενέρμπαχτσε - Χίμκι (19:45)

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια (20:00)

Άλμπα - Ζαλγκίρις (21:00)

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (21:00)

Μακάμπι - Βιλερμπάν (21:05)