Oλυμπιακός: Το... καμπανάκι σε Πάντερ

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν χρησιμοποίησε καθόλου κόντρα στην Μπάγερν τον Κέβιν Πάντερ. Ο λόγος που ο Αμερικανός γκαρντ είδε όλο το παιχνίδι από τον πάγκο. 

Oλυμπιακός: Το... καμπανάκι σε Πάντερ

Όταν ήρθε ο Κέβιν Πάντερ στον Ολυμπιακό, σας είχαμε τονίσει πως οι "ερυθρόλευκοι» ναι μεν απέκτησαν έναν παίκτη που είναι σουτέρ, διαθέτοντας έφεση στο σκορ και στο να βάλει την μπάλα στο καλάθι, αλλά το ερώτημα ήταν το εξής: θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις στο υψηλότερο επίπεδο;Διότι άλλο πράγμα η Ευρωλίγκα και διαφορετικό κομμάτι το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο και αναδείχθηκε δύο φορές MVP.

Στα τελευταία παιχνίδια των "ερυθρολεύκων" παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Και πολλές φορές πήρε πάνω του περισσότερα σουτ από αυτά που του αναλογούσαν, με τις επιδόσεις του στη στατιστική να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

Σε οκτώ παιχνίδια, έχει μέσο όρο 8.5 πόντους, με 37.8% στα δίποντα (17/45 σουτ) και μόλις 20% στα τρίποντα (7/35 σουτ). Στο ματς κόντρα στη Μακάμπι σημείωσε μόλις 4 πόντους (0/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα), απέναντι στην Εφές τα... έσπασε από τη περιφέρεια (1/6 τρίποντα), ενώ στο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις έμεινε άποντος (με 0/4 σουτ).

Έχει μία καθοδική πορεία, δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Κεστούτις Κεμζούρα αποφάσισε να του χτυπήσει το... καμπανάκι! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο ματς κόντρα στη Μπάγερν, κάνοντας ροτέισον στους γκαρντ, με τους Μπάλντγουϊν, Κόνιαρη, Ρότσεστι και Σπανούλη.