Μπάλντγουιν: «Έβαλαν μεγάλα σουτ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού στο Μόναχο από τη Μπάγερν.

Μπάλντγουιν: «Έβαλαν μεγάλα σουτ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 85-82 από τη Μπάγερν στη Γερμανία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει δεύτερη σερί νίκη στη διοργάνωση.

Ο εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών, Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους, προχώρησε σε δηλώσεις μετά το ματς τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Είχα μία δύσκολη περίοδο, αλλά με υποστήριξαν όλοι. Οι μάνατζερ μου, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, και τους ευχαριστώ για αυτό. Μου έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία. Έδωσα όλα όσα μπορούσα και μπορώ να δώσω περισσότερα. Θεωρώ πως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες, απλά πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας.

Παίξαμε σκληρά, κάναμε καλή δουλειά, αλλά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έβαλαν προς το τέλος ορισμένα μεγάλα και δύσκολα σουτ, ειδικά με τον Λο. Έβγαλαν κάποιες καθοριστικές φάσεις. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Μπάγερν. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ. Είτε όσοι έπαιξαν στη πεντάδα, είτε εκείνοι που ήρθαν από τον πάγκο».