Φενέρμπαχτσε: Εκτός οι Ντε Κολό, Βέστερμαν με Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν!

Δύσκολη «διαβολοβδομάδα» θα έχει η Φενέρμπαχτσε στην EuroLeague, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νάντο Ντε Κολό και Λέο Βέστερμαν στα εκτός έδρας ματς με Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν.

Φενέρμπαχτσε: Εκτός οι Ντε Κολό, Βέστερμαν με Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν!

Όλα τα είχε η Φενέρμπαχτσε, οι... απουσίες της έλειπαν! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μπροστά της δύσκολη «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα (20/11, 22:00) και Βιλερμπάν (22/11, 21:45) για την 9η και 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τη τουρκικής ομάδας έχουν ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, από τη στιγμή που θα απουσιάζουν οι Νάντο Ντε Κόλο και Λέο Βέστερμαν. Ο πρώτος έχει τεθεί νοκ άουτ τις τελευταίες μέρες και δεν αγωνίστηκε ούτε στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόφας για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αυτό αναπόφευκτα σημαίνει ότι το rotation στις θέσεις «1» και «2» θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένο και το βάρος θα επωμιστούν οι Κώστας Σλούκας, τον Μπόμπι Ντίξον και Μελίχ Μαχμούτογλου, με τον 18χρονο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να παίρνει και αυτός χρόνο συμμετοχής.

Όλα αυτά μάλιστα εν μέσω της χειρότερης εκκίνησης της στην διοργάνωση επί Ζέλικο Ομπράντοβιτς (δύο νίκες σε οκτώ ματς)...