EuroLeague: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σήμερα Τρίτη (19/11) ανοίγει η αυλαία της δεύτερης Διαβολoβδομάδας της φετινής σεζόν της Ευρωλίγκας, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη τόσο στο Μόναχο όσο και στο Κάουνας. 

EuroLeague: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η 9η αγωνιστική ξεκινά σήμερα (19/11) και μαζί της και η δεύτερη Διαβολοβδομάδα στην σεζόν 2019-20 της EuroLeague.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19/11, 21:30, Novasports 1 HD), αλλά και στο Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται την έτερη ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό (19/11, 19:30, Novasports 2 HD).

Απόβαση στην Γερμανία: Μέρος πρώτο

Όσον αφορά το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους Βαυαρούς, οι παίκτες του Κεμζούρα ταξίδεψαν στην Γερμανία με αναπτερωμένο το ηθικό ύστερα από την νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στην Ζαλγκίρις (83-74) την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας παράλληλα ως μοναδικό τους στόχο την νίκη η οποία θα «τουμπάρει» το κλίμα εντός της Πειραϊκής ομάδας και θα τους φέρει στο σερί των 4 νικών και 5 ηττών.

Από την άλλη πλευρά, η πολύ δυνατή στην έδρα της Μπάγερν, «τρέχει» το ίδιο σερί με τους «ερυθρόλευκους» (3-5) και παίζοντας μπροστά στο κοινό της θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην τελική 8αδα. Πονοκέφαλο στον προπονητή των Βαυαρών, Ντέγιαν Ράντονιτς, δημιουργούν οι απουσίες των Χιούστις και Μπρέι, αλλά και η πιθανή απουσία του Τζέντοβιτς, η παρουσία του οποίου είναι καταλυτική για την ομάδα του.

Ένας πρώην «πράσινος» στον δρόμο του

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Λιθουανία και στο Κάουνας, όπου ύστερα από την ήττα στις λεπτομέρειες από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, τον περιμένει ο γνώριμος του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Ζαλγκίρις.

Οι «πράσινοι» έχοντας ως υπηρεσιακό προπονητή των Γιώργο Βόβορα και μη έχοντας κάποια απουσία, εφόσον ο Φριντέτ ταξίδεψε και αυτός μαζί με την αποστολή, στοχεύουν σε μια νίκη η οποία θα τους «ξυπνήσει» από τον λήθαργο που έχουν βυθιστεί το τελευταίο διάστημα, ο οποίος τους έχει φέρει στο σερί των 4 νικών και ηττών αντίστοιχα.

Οι Λιθουανοί από την άλλη, ερχόμενοι την ήττα στο ΣΕΦ από την ομάδα του Πειραιά, θα αγωνιστούν μπροστά στο πολύ «καυτό» κοινό τους και θέλουν να βάλουν τέλος στα κακά αποτελέσματα και να ξεκολλήσουν από το 3-5, με το «τριφύλλι» να φαντάζει ως το εύκολο... θύμα.

Από εκεί και ύστερα, εκτός από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, διεξάγονται και άλλοι 5 αγώνες το βράδυ της Τρίτης (19/11), οι οποίοι είναι οι εξής:

21:00 Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5 HD)

21:45 Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές (Novasports 4 HD)

21:45 Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 3 HD)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι (Novasports 2 HD)

22:00 Βαλένθια - Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Novasports 4 HD)

Η 9η αγωνιστική της EuroLeague συνεχίζεται και το βράδυ της Τετάρτης (20/11) με τους εξής αγώνες:

22:00 Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε (Novasports 1 HD)

22:00 Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 2 HD)