Σπανούλης: «Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο πλαίσιο της ημέρας του παιδιού.

Σπανούλης: «Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague, με αφορμή την ημέρα του παιδιού που είναι στις 20 Νοεμβρίου.

Είπε για τον χρόνο που περνάει με την οικογένεια του, αλλά και για την παιδική του ηλικία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι η πιο σημαντική αξία που μπορούμε να δώσουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η πειθαρχία, το να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία....

Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας. Άλλαξε πολύ... Έγινα πιο ευαίσθητος, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν την οικογένεια μου και, συγχρόνως αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στους δικούς μου ανθρώπους. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω την οικογένεια μου και να περνάω χρόνο μαζί τους.

Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας τον χρόνο τους, να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν χαρούμενα, να κάνουν φίλους, όχι να παίζουν συνέχεια video games αλλά να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Αυτό που αγαπώ να κάνω με τα παιδιά μου είναι να είμαι μαζί τους, να περνάω χρόνο μαζί τους παίζοντας μπάσκετ, να παίζουμε ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε έξω για παγωτό, να πηγαίνουμε στο λούνα παρκ, γενικώς να τα βλέπω χαρούμενα!

Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω νεότερος, σαν να είμαι κι εγώ παιδί! Θυμάμαι κι εγώ την παιδική μου ηλικία».

Δείτε το βίντεο:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας