Ράντονιτς: «Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν γράψει τεράστια ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο προπονητής της Μπάγερν Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τον αγώνα της Τρίτης (19/11, 21:30) με τον Ολυμπιακό και «έπλεξε το εγκώμιο» του Βασίλη Σπανούλη, του Γιώργου Πρίντεζη αλλά και του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ράντονιτς: «Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν γράψει τεράστια ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το παιχνίδι της 9η αγωνιστικής της Euroleague (19/11, 21:30) με τον Ολυμπιακό και «έπλεξε το εγκώμιο» τριών «ερυθρόλευκων» άσων.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «Βαυαρών» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη τονίζοντας πως έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ενώ εκθείασε επίσης και τον Σέρβο άσο της ομάδας του Πειραιά Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης προσφέρουν τεράστια εμπειρία στο παρκέ στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης έχουν έναν από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, τον Μιλουτίνοφ. Οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί στην άμυνα και πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα και ελπίζουμε πως παρά τα προβλήματά μας θα παίξουμε για τη νίκη μπροστά στο κοινό μας».

Από την άλλη μεριά ο Φιλανδός άσος των Γερμανών Πέτερι Κόπονεν μίλησε για την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» που είναι αδιαμφισβήτητη.

Το σχόλιο του Κόπονεν: «Ο Ολυμπιακός ξέρουμε πως έχει ποιότητα. Είναι μια ομάδα που έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες και θέλει να βρεθεί στα playoffs. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με την ενέργειά μας στο μέγιστο, μέσα στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».