Ουάιλι: «Νοιώσαμε έκπληξη με το timing της αποχώρησης Πεδουλάκη»

Ο άσος του Παναθηναϊκού Τζέικομπ Ουάιλι αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» της ομάδας με τον Αργύρη Πεδουλάκη τονίζοντας πως ήταν έκπληξη για όλους το timing της αποχώρησης του από τους «πράσινους».

Ουάιλι: «Νοιώσαμε έκπληξη με το timing της αποχώρησης Πεδουλάκη»

Ο Παναθηναϊκός πετάει για Λιθουανία και συγκεκριμένα για τον πρώτο αγώνα της δεύτερης διαβολοβδομάδας με τη Ζαλγκίρις (19/11, 19:30), και ο σέντερ του «τριφυλλιού» Τζέικομπ Ουάιλι αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη με δηλώσεις του, αλλά και στον υπηρεσιακό τεχνικό Γιώργο Βόβορα.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός άσος δήλωσε πως, ήταν έκπληξη για όλους το timing της αποχώρησης του Αργύρη Πεδουλάκη από το τιμόνι της ομάδας αλλά ακόμα και έτσι οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στον Γιώργο Βόβορα.

Για τον αγώνα με τους Λιθουανούς στα πλαίσια της Euroleague ο Γουάιλι τόνισε πως η ομάδα έχει δουλέψει κάποια πράγματα που θα προσπαθήσει να εκτελέσει στον αγώνα, απέναντι στους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουάιλι:

«Δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απλά πράγματα, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο και να το εκτελέσουμε».